Це зовсім не так, а скоріше найбільш ймовірний варіант на ринку торгового обладнання та меблів. Вироби на замовлення індивідуальні в своєму роді і вимагають одноразових маніпуляцій з боку різних фахівців, що підвищує їх вартість при рівних витратах на матеріал і фурнітуру.

У яких випадках меблі на замовлення коштують дорожче, а коли дешевше, ніж магазинні:

Ситуація з підручником: «Коли покупець бачить у магазині шафу, стіну тощо, він думає: «Мені потрібен такий самий, тільки на 10 сантиметрів нижче. Зроблю на замовлення, напевно буде ще дешевше!» Але коли чує вартість такого ж шафи, але зробленого на замовлення, то задається питанням – як же так? Матеріалу начебто менше, і він коштує дорожче, ніж магазинний!»
думка клієнтів
Етапи виробництва меблів
Іноді буває по-іншому
У нас є рішення!
Висновок
Як замовити розрахунок?

думка клієнтів

Такі питання часто задають на форумах і активно обговорюють різні ситуації з життя, коли той чи інший варіант виявився більш вигідним:
Коментар на форумі
Коментар на форумі

Відповідь залишається неоднозначною. Для початку розберемося з етапами виробництва меблів на замовлення. У зв’язку з цим мануфактура «Родзинка» є професіоналом своєї справи і знає всі підводні камені.

Етапи виробництва меблів:

1 Розробка креслень і технічної документації.

Серійне виробництво дозволяє розділити витрати на заробітну плату конструктора-технолога на всю партію, у випадку з індивідуальним виробом зарплата дизайнера повністю лягає на плечі клієнта.
Кухонні зручності

2 Закупівля матеріалів і фурнітури.

У разі індивідуального замовлення матеріал і фурнітура підбираються відповідно до дизайну і, швидше за все, обійдуться дорожче, ніж найпростіші рішення в массмарті. Ціна на аналогічні позиції може істотно відрізнятися:
Діапазон цін на фурнітуру
Не кажучи вже про індивідуальні поставки елітних матеріалів від європейських виробників.

3 Збірка виробу в майстерні.

Серійні меблі не збираються, а поставляються в розібраному вигляді з інструкцією по збірці, а вартість монтажу оплачується додатковим чеком клієнту. Меблі в нашій майстерні збираються і підганяються перед відправкою замовнику для точної підгонки деталей. Після монтажу на місці вироби повторно регулюються під навантаженням через певний період експлуатації. Ці додаткові роботи збільшують вартість кінцевого продукту для клієнта.

Іноді буває по-іншому:

Бувають і випадки, коли меблі в магазині обійдуться вам дорожче, ніж меблі на замовлення. Зазвичай це відбувається, коли на цінник товару накладаються витрати на ведення маркетингових і складських процесів: зарплата продавця і охоронця, оплата комунальних і орендних платежів, простій непривабливої продукції на вітрині.

У нас є рішення!

Наша компанія пропонує унікальне рішення – доступні і унікальні офісні меблі власних лінійок Zest, Air і Round. Готові дизайнерські та інженерні рішення можуть бути миттєво налаштовані під дизайн-проект вашого офісу і виконати замовлення в стислі терміни.
цедра
Лінія офісних меблів AIR
КРУГЛИЙ

Висновок

Для приватних потреб і обмеженого бюджету – магазин меблів це спосіб заощадити і швидко поповнити свій меблевий гардероб. В іншому випадку тільки індивідуальна продукція зможе задовольнити високі вимоги замовника і суворі стандарти комфорту.

Як замовити розрахунок?

Деталі нашої пропозиції можна легко уточнити у менеджера за тел.: +38 (044) 222-72-82 або залишивши заявку на сайті.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *